Project omschrijving

Opdracht Topaz

Voor de opdracht bij zorginstelling Topaz was een grote mate van zelfstandigheid, zorgkennis en flexibiliteit noodzakelijk. Op alle locaties zijn foto’s gemaakt van cliënten en personeel in hun bestaande omgeving. Doel was om de zorg zo goed en natuurlijk mogelijk in beeld te brengen. Op basis van de vervolgopdrachten staat vast dat dit goed is gelukt!

topaz
topaz

Opdracht Topaz

Voor de opdracht bij zorginstelling Topaz was een grote mate van zelfstandigheid, zorgkennis en flexibiliteit noodzakelijk. Op alle locaties zijn foto’s gemaakt van cliënten en personeel in hun bestaande omgeving. Doel was om de zorg zo goed en natuurlijk mogelijk in beeld te brengen. Deze foto’s gebruiken ze voor hun eigen beeldbank. Op basis van de vervolgopdrachten staat vast dat dit goed is gelukt!

Werken met Astrid van Zorgfotograaf is een feestje. Astrid brengt energie mee, warmte en vrolijkheid. Ze stelt mensen snel op hun gemak en dat zie je terug op de mooie foto’s die ze maakt. De mensen die ze portretteert, voelen zich voor eventjes de ster van het moment. Astrid verstaat de kunst mensen zichzelf te laten zijn en dat vast te leggen.

Over Topaz

Topaz is met ruim 50 jaar ervaring in de zorg uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie in de regio Leiden en Duin- en Bollenstreek met 5 woonzorgcentra, 3 verpleeg- en behandelcentra en een revalidatie- en zorghotel.  www.topaz.nl

Zie  blog over Zorghotel