Project omschrijving

Opdracht Elmex

De foto’s voor Elmex tandpasta moesten ingezet kunnen worden bij de communicatie rondom kindertandpasta Elmex – te gebruiken vanaf het wisselen van de tanden. De foto’s zijn gebruikt in folders, campagnes en in diverse bladen. Voor de foto hebben we gebruikt gemaakt van onze fotostudio en op locatie in een tandartsenpraktijk. De casting is verzorgd door de opdrachtgever Elmex.

Elmex tandpasta
Elmex tandpasta

Opdracht Elmex

De foto’s voor Elmex tandpasta moesten ingezet kunnen worden bij de communicatie rondom kindertandpasta Elmex – te gebruiken vanaf het wisselen van de tanden. De foto’s zijn gebruikt in folders, campagnes en in diverse bladen. Voor de foto voor Elmex hebben we gebruikt gemaakt van onze fotostudio en op locatie in een tandartsenpraktijk. De casting is verzorgd door de opdrachtgever Elmex.

Over Elmex

Elmex tandpasta is een merk tandpasta dat sinds 1962 verkocht wordt. Het wordt gemaakt door GABA International, een Europees bedrijf dat mondverzorgingproducten verkoopt. Het was het eerste mondverzorgingproduct dat organische aminefluoride Olaflur bevatte als actief ingrediënt voor bescherming tegen cariës. www.elmex.nl