Inovum

2020-08-19T11:08:08+01:00

Voor zorgorganisatie Inovum zijn diverse opdrachten uitgevoerd. Voor het magazine Zorgpost, diverse folders en de website zijn meerdere reportages gemaakt. Een greep uit de doelgroepen: fysio, dagbehandeling, interactie tussen personeel en cliënten, thuiszorg, activiteitenbegeleiding en nog veel meer. Voor de cliënten van Gooierserf, die verhuisden naar een nieuwe afdeling zijn ter herinnering van de oude woonomgeving individuele fotoalbums gemaakt. Hiervoor is fotografie, opmaak en de levering van de albums verzorgd.

Topaz

2021-03-31T13:10:15+01:00

Voor de opdracht bij zorginstelling Topaz was een grote mate van zelfstandigheid, zorgkennis en flexibiliteit noodzakelijk. Op alle locaties zijn foto’s gemaakt van cliënten en personeel in hun bestaande omgeving. Doel was om de zorg zo goed en natuurlijk mogelijk in beeld te brengen. Op basis van de vervolgopdrachten staat vast dat dit goed is gelukt!

Vilente

2020-03-26T18:37:36+01:00

Voor zorginstelling Vilente heb ik voor meerdere toepassingen foto’s gemaakt. Foto’s zijn onder andere gebruikt voor de website, folders, banners en social media zoals Facebook. Op veel foto’s zijn eigen cliënten zichtbaar die met veel enthousiasme hebben bijgedragen aan het resultaat. Door hun interactie met de zorgverlener ontstonden er spontane, ongedwongen foto’s die precies de sfeer weergaven zoals de situatie bij Vilente is.