Meer focus op uw zorg!

over Astrid Bron Zorgfotograaf

Over Zorgfotograaf

Wie is het gezicht achter Zorgfotograaf? ⠀

Mijn naam is Astrid Bron ik heb een voorliefde voor de zorg en wil deze sector graag op een zo’n natuurlijk mogelijke manier in beeld brengen.
Met veel plezier heb ik jarenlang in de zorg gewerkt. Tijdens dit werk raakte ik gefascineerd door fotografie in de zorg.

Hierop heb ik diverse opleidingen gevolgd bij de Fotofactory en Fotovakschool in Amsterdam.⠀
Het was daarna een makkelijk stap om foto’s te maken in de voor mij bekende omgeving van de gezondheidszorg. Ik heb inmiddels het werken in de zorg achter me gelaten en richt me nu volledig op het fotograferen. Zo komen mijn passie voor fotografie en de zorg perfect samen. Tijdens mijn werk kom ik op de mooiste plaatsen, ontmoet ik interessante mensen, luister naar indrukwekkende verhalen en maak ik tegelijkertijd respectvolle foto’s.

Met de juiste kennis en ervaring heeft Zorgfotograaf “Meer focus op uw zorg”

Ik maak foto’s voor alles wat met de zorg te maken heeft. Dat gaat van zorginstellingen tot zorgondernemers maar ook voor diverse bladen en magazines in de zorg. Zie het portfolio voor een impressie.

Heeft u vragen of interesse naar de mogelijkheden, neem dan contact met mij op.

Benieuwd welke mogelijkheden Zorgfotograaf voor u kan betekenen?

Direct een afspraak maken
Bekijk mijn Portfolio
Make a memory

Vrijwillig fotografeer ik voor Make a Memory: De stichting heeft als doelstelling het op ideële grondslag maken van foto’s voor familie van ernstig zieke, stervende of overleden baby’s en kinderen.