Vilente ging voor Zorgfotograaf, dé fotograaf in de zorg

Zorginstelling Vilente gebruikt met regelmaat door mij gemaakte foto’s. De foto in deze blog gebruiken ze voor de banners om Vilente te promoten. Het motto hierbij is “Thuis bij Villente”. Geen ingehuurde modellen maar eigen mensen: de client woont hier en vrijwilliger komt geregeld langs. Het enthousiasme van de vrijwilliger is goed te zien in deze foto maar ook zeker de warmte tussen de twee.

Zorginstelling Vilente heeft er bewust voor gekozen om bij fotografie eigen cliënten, verpleging en vrijwilligers in te zetten. Ze willen graag hun zorginstelling in beeld brengen zo als het echt is.

Mijn aanpak om personeel, cliënten en vrijwilligers zo spontaan mogelijk op de foto te zetten is door ze te laten doen waar ze goed in zijn. Met de goede vragen en geduld komen de zorgmomenten en empathie voor elkaar naar boven. Voor mij zijn deze authentieke momenten het mooist om vast te leggen.

Willen je nog meer zien van deze mooie zorgorganisatie, kijk dan even hier  naar mijn portfolio van Vilente

Iedere zorginstelling is anders en heeft een andere aanpak nodig. Geïnteresseerd? Maak dan hier een afspraak en ik kom graag langs om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.

Ook benieuwd naar andere blogs?

Bekijk alle verhalen