“Met welke foto opdracht heb je die mooie karakteristieke meneer op de voorkant van je website gefotografeerd?”

Vaak wordt me gevraagd naar de herkomst van deze serie: Tijdens mijn opleiding op de Fotovakschool was de liefde voor de zorg al aanwezig. Ik werkte op dat moment ook voor een zorginstelling. Het leek me mooi om cliënten in beeld te brengen terwijl ze bezig waren of vertelden over hun passie of interesse. De man boven deze blog hield van modelvaartuigen en kon daar uren over praten. De mevrouw hieronder vond het erg belangrijk om er goed uit te zien. De man eronder lijkt me duidelijk; hij  geniet van het roken van zijn pijp. Zo heb ik een hele serie gemaakt van de cliënten en hun passie.

Mijn fotoreportage hangt nog altijd in de gang op de revalidatieafdeling van Inovum. Zo blij met deze foto opdracht.

Foto opdracht ouderen spiegel

Foto opdracht ouderen met pijp

Ook benieuwd naar andere blogs?

Bekijk alle verhalen